Add Listing

© 2019 All rights reserved. SEOmaxim International

Gradinita Sector 1 Prichindei si Voinicei si-a deschis portile pentru copilul dvs

Home / News / Gradinita Sector 1 Prichindei si Voinicei si-a deschis portile pentru copilul dvs

Create a News listing

Viitorul lor depinde de noi, viitorul nostru depinde de ei! Prichindei si Voinicei este o gradinita sector 1 care si-a deschis portile la 1 septembrie 2008 pentru toti copiii cu varsta cuprinsa intre 2-6 ani, care vor sa se joace invatand si sa invete jucandu-se! In Universul Prichindei si Voinicei micutii cresc spontani si fericiti, primind o educatie temeinica, pentru ca au toate ingredientele necesare: dascali minunati, calitate in toate, dotari materiale specifice, viziune moderna asupra invatamantului.

Prichindei si Voinicei promoveaza un proces educational complex, constand in dezvoltarea globala si individuala a copiilor, din punct de vedere psiho-fizic, al dezvoltarii capacitatii cognitive si de limbaj, al motricitatii, precum si al dezvoltarii socio-emotionale si comportamentale. Prichindei si Voinicei dezvolta educatia primita de copil acasa; pentru echipa colaborarea cu parintii este esentiala in realizarea educatiei temeinice. Prichindei si Voinicei asigura invatamant de calitate; este scena unde copilul tau este actor principal in spectacolul propriei educatii. Prichindei si Voinicei are ca misiune dezvoltarea abilitatilor de comuncare in limbi straine in pregatirea prescolarului ca viitor cetatean european.

Gradinita sector 1 reprezinta a doua casa a copilului unde el vine si isi schimba papuceii de exterior si isi ia ceva comod ca sa fie cat mai lejer. Pentru ca asa este acasa! Dar nu trebuie sa privim asta ca pe o problema, pentru ca asa el devine mai darnic, altruist, iar supararea trece repede pentru ca sunt multe de facut: de colorat, de cantat, de povestit, de jucat! Adaptarea este mai mult sau mai putin usoara, in functie de caracteristicile individuale si de modul in care a fost pregatit de acasa, dar nu exista copil care sa nu se integreze in colectivitate!

In momentul in care se simte ca acasa, gradinita este un fel de mic serviciu pentru micutul care creste pe zi ce trece, invata in fiecare zi ceva nou si care este intr-o continua descoperire! Daca la inceput parintii pleaca cu strangere de inima, pe parcurs totul intra in normal, ei parasind gradinita sector 1 cu convingerea ca fiul/fiica lor ramane pe maini sigure!

Posted on May 15, 2018