POST

© 2020 All rights reserved. SEOmaxim International

Atunci când achiziționezi un set de lenjerie de pat trebuie să iei în considerare și acest procent de micșorare la spălare

Home / News / Atunci când achiziționezi un set de lenjerie de pat trebuie să iei în considerare și acest procent de micșorare la spălare

Create a News listing

Atunci când achiziționezi un set de lenjerie de pat trebuie să iei în considerare și acest procent de micșorare la spălare. Indiferent de calitatea materialului, dacă nu o întreții corect, lenjeria nu va rezista în timp. Toate lenjeriile de pat au un procent de intrare la apă, în general între 5 – 9%. Unele tipuri de balsam de rufe pot afecta rezistența țesăturii.

Ar trebui să vă culcați noaptea știind că veți avea un somn perfect pentru a vă pregăti pentru ziua următoare. Și asta implică mai mult decât o saltea de lux. Care este cel mai confortabil spațiu din casa ta? Dacă nu ai spus patul tău, aceasta este o problemă. În timp ce vrei să te poți relaxa în camera de zi și în spațiul exterior, patul tău este cel mai important loc pentru a te asigura că ai un refugiu confortabil din orice altceva.

Crep? Țesătură plată sau țesătură creponată? Lenjerie de pat pot fi realizate dintr-o multitudine de materiale, în funcție de preferințe. Bumbacul păstrează căldura în timpul iernii și lasă lenjeria să se aerisească în timpul verii, de aceea lenjeriile din bumbac sunt cele mai căutate și apreciate. Cu cât țesătura este mai deasă, cu atât materialul este mai rezistent și, prin urmare, calitatea lenjeriei este mai mare. În plus, felul în care este țesut materialul influențează finețea lenjeriei. În funcție de țesătură, unele lenjerii vor fi mai moi, altele mai aspre. Bumbac? Cu cât este mai rezistentă lenjeria de pat/cearşaful, cu atât calitatea este mai bună. Bumbac flanelat? Cel mai căutat material pentru lenjerii este bumbacul. Microfibră? Materialul și tipul țesăturii sunt cele două caracteristici care influențează calitatea unei lenjerii. Lenjerie de pat sunt disponibile într-o mulțime de culori, modele, materiale, densități și mărimi. Bumbac satinat? Pe lângă lenjeriile 100% bumbac, bumbacul satinat este mai fin și este apreciat de cei care vor o lenjerie mai lejeră, iar bumbacul flanelat este mai gros și este potrivit pentru perioadele reci.

Posted on Oct 06, 2019