Add Listing

© 2019 All rights reserved. SEOmaxim International

Despre Pompe cu Surub si aplicarea lor

Home / Directory / Despre Pompe cu Surub si aplicarea lor

Create a Directory Listing

Mai toată lumea scrie pe majoritatea forumurilor pe acest topic, despre faptul că folosirea unor pompe cu surub pentru captarea apei este imperios necesară mai ales atunci când te muți în casă nouă. Suntem astăzi la un adevărat apogeu în ceea ce privește tehnologia. Ceea ce ieri credeam că este imposibil, astăzi credem că va fi imposibil de depășit mâine. Totuși, gama de pompe submersibile SKM este una despre care am auzit și ieri și cel mai probabil că vom auzi și în viitor, iar acest lucru se datorează în principal unor caracteristici tehnice care cu greu pot fi combătute. Vom lua separat cazul unei pompe submersibile denumită SKM 100.

Această pompă este folosită în mod uzual pentru creșterea presiunii, pentru alimentarea cu apă din puțuri, pentru alimentarea sistemelor de irigații sau pentru alimentarea bazinelor anti- incendiu. În funcție de datele oferite de către acest site pot fi alese exact acele tipuri de pompe cu surub care corespund cel mai bine necesităților din teren. Părțile constructive și componentele acestei pompe cu surub SKM 100 sunt din inox. Acest material rezistent le asigură practic buna funcționare în orice condiții, astfel încât durata de viață să fie în mod vizibil și considerabil îmbunătățită.

Chiar și acele părți componente care au la bază o structură din plastic au fost testate în prealabil astfel încât acest plastic să fie cât mai rezistent la temperatura întâmpinată. Puterea nominală a pompei este de 750 W și poate funcționa cu presostat electronic sau cu variator de turație. Temperatura maximă a lichidului pompat este de 40 ºC, iar diametrul de refulare al pompei este de 1 țol. Presiunea de lucru este de 4 bari, iar debitul maxim de apă ce poate fi asigurat de către această pompă este de 2,4 metri cubi pe oră.

Înălțimea maximă de refulare a pompei este de 60 m. Privind către aceste caracteristici am putea spune că pompa despre care vorbim poate fi un real ajutor în cazul în care avem nevoie de ajutor pentru lucrările noastre casnice. În funcție de necesități ea poate suplini munca fizică acolo unde este nevoie de ea și poate automatiza anumite procese pe care în mod normal le-am putea considera a fi greoaie. În consecință alegerea are la bază doar nevoile noastre, deci haideți să alegem cu toții într-un mod inteligent.

Posted on May 24, 2018